Visum voor Burundi

Visum Burundi aanvragen

U kunt hier uw visum vanaf 25 euro bemiddeling excl. BTW en excl. visumkosten aanvragen. U hoeft niet meer persoonlijk naar het consulaat.
Uw kunt uw visum voor Burundi vanaf 2 maanden voor aankomst in Burundi aanvragen!

If you want to see this webpage in a different language please click here

WIE ZIJN WIJ? WAAROM 25 EURO PER PASPOORT? HOE WERKT HET? WAAROM VIA ONS EN NIET ZELF NAAR HET CONSULAAT, OF VIA DE CONCURRENT? WAT IS UW VOORDEEL? KLIK HIER VOOR INFORMATIE

Toeristen visum Burundi aanvragen(klik hier om de pagina de openen)

Optie 1: zaken visum: met een officiële uitnodiging vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Burundi (klik hier)

Jaarlijks maken vele duizenden mensen gebruik van onze diensten, omdat wij een uitstekende service bieden tegen zeer scherpe tarieven. Echter, soms kan het gebeuren dat een aanvraag vertraging oploopt, doordat een klant niet de juiste documenten of een niet goed ingevuld aanvraagformulier aanlevert. Klik vervolgens op één van de bovenstaande (gele) links om de visumprocedure in gang te zetten.

Wij regelen een visum voor iedereen, voor bedrijven, voor reisbureaus en particulieren. Als u specifieke vragen heeft over het visum voor Burundi, helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken via 070 215 4995 of op 06 - 393 39 184.


Visum Burundi

Visumkosten BTW vrij

Bemiddellingskosten excl.BTW 

Totale kosten
excl. BTW

Totale kosten incl.BTW 

 U regelt het visum zelf door persoonlijk naar het consulaat te gaan

 € 65

 € --

 € --

 € 65

  Door VisumService.nl

 € 65

 € 25,-

 € 90

 € 95.25

Spoed

niet mogelijk

n.v.t.

 € --

€ --