Visum voor Australiƫ informatie en aanvragen

U heeft met een Nederlandse paspoort een visum nodig voor Australië

 

U kunt zelf online een zakelijk visum of een toeristenvisum (ETA) aanvragen voor Australië

 

De ETA (Electronic Travel Authority) subclass 601 is bestemd voor personen die tijdelijk naar Australië willen reizen voor vakantie of beperkte zakelijke doeleinden.

 

Toeristische ETA: de ETA voor toeristen heeft alleen betrekking op vakantiereizen. Een toeristen ETA is 1 jaar geldig (of tot de datum waarop uw paspoort verloopt) voor meerdere reizen naar Australië. Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven. (klik hier om online een ETA visum aan te vragen zowel toeristisch als zakelijk)

 

 

Zakelijke ETA: de ETA voor kort zakelijk verkeer geldt alleen voor beperkte zakelijk doeleinden. Een zakelijk ETA kan worden gebruikt voor meerdere zakelijk reizen en is 1 jaar geldig (of tot de datum waarop uw paspoort verloopt). Per keer mag u niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.(klik hier om online een ETA visum aan te vragen zowel toeristisch als zakelijk)

 

 

Indien u naar Australië wilt reizen voor het verichten van tijdelijk, eenmalig, gespecialiseerd werk, dan dient u van te voren een short stay activity subclass 400 visum aan te vragen. (Klik hier om een online een ETA visum aan te vragen Tijdelijk, eenmalig, gespecialiceerd werk ETA visum Australië aanvragen of informatie.)