Wie zijn wij?

Waarom kiest u voor VisumService.nl?

Jarenlange ervaring en uitstekende contacten met vele diplomaten en samenwerking met organisaties zoals PostNL, Schiphol en Valid Express, maken VisumService.nl tot een hoogwaardig bemiddelingsbureau. VisumService.nl is in Rotterdam opgericht in 1997 door Valdemar. Hij komt uit een gezin van diplomaten en is daardoor opgegroeid in het leven van consulaten en visa. De laatste jaren zijn er veel visumaanbieders op de markt gekomen door mensen die op zoek waren naar een onderneming en zijn gaan handelen in de visumaanvraag. Valdemar heeft dit nooit als een handel gezien maar als een plezier om mensen op weg te helpen naar een land. Valdemar begon zijn carrière nadat een vriend hem vroeg of hij tijd had om naar het consulaat te gaan, aangezien hij vertrouwd was met consulaten. Voordat hij het wist had hij honderden klanten en uiteindelijk besloot om twee jaar later zijn bedrijf te openen, in 1997. De naam van het bedrijf in 1997 was 'Visum en Legalisatie Service'. Na een tijd zoeken naar de juiste naam kwam hij met 'Visum Service Valdemar'. Met de moderne tijd waarin wij nu leven van de URL's kwam hij tot de laatste beslissing om het 'VisumService.nl' te noemen. Deze naam bleek een succes bij de klant. Als u tegenwoordig op google zoekt zult u versteld staan hoeveel bedrijven bestaan met de naam 'VisumService'. Daar zijn wij uiteraard erg trots op, want wij weten wie het eerst was.

Onze collega's hebben hun sporen verdiend in het vak en zijn experts in het visumgebied, uiteraard allemaal opgeleid door Valdemar.

Voor redelijke prijzen handelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk af. Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om de administratieve lasten die het aanvragen van een visum met zich meebrengt, zodat u met een gerust hart op reis kan. Voor zakelijke visumaanvragen hanteren wij in het algemeen een ander tarief.

Hoe gaat VisumService.nl te werk?

1. Op het moment dat wij uw documenten ontvangen, op werkdagen voor 10.00 uur,  zullen wij deze controleren en gaan wij direct naar het consulaat in Den Haag om uw aanvraag aan te bieden. Voor andere steden moeten wij een rit inplannen en hebben wij 1 of 2 werkdagen extra nodig; voor aanvragen in Brussel hebben wij 3 tot 5 extra werkdagen extra nodig. Zodra deze door het consulaat is afgehandeld en opgehaald door ons, sturen wij het weer naar u terug.

2. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is door het consulaat sturen wij u de factuur toe (via de mail). Op deze mail staat alle informatie over de procedure, gereedheid van het visum bij het consulaat en de factuur als bijlage.

3. Op de dag dat het visum klaar is op het consulaat zullen wij het visum ophalen. Vanaf die dag -wel wanneer de betaling bij ons binnen is- zullen wij uw paspoort met visum aan teruggeven of terugsturen.

Reden van bestaan

VisumService.nl is begonnen met het verlenen deze diensten via de consulaten en/of ambassades  om reizigers te helpen met het visum dat ze nodig hebben voor hun reis.

VisumService.nl verleent zijn service, omdat er bij het regelen van een visum enorm veel kostbare tijd verloren gaat. Onze klanten bestaan uit mensen die geen tijd hebben of de afstand te lang is. Wij verlenen onze diensten graag aan iedereen die onze hulp nodig hebben om wat voor reden dan ook.

In het algemeen moet u twee keer naar het consulaat om het visum aan te vragen, het is vrij normaal om bij een visumaanvraag twee keer naar het consulaat te gaan, omdat het visum bijna nooit dezelfde dag klaar is.

Indien het blijkt dat u de verkeerde documenten heeft meegenomen of de diplomaat meer documenten wil inzien, zal de visumaanvraag worden afgewezen.
U zult dan opnieuw naar het consulaat moeten gaan om uw visumaanvraag opnieuw aan te bieden.


Legalisatie van documenten

Naast het regelen van visa, legaliseren wij ook handel- en exportdocumenten bij de betreffende consulaat. Mocht het vooraf gelegaliseerd moeten worden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken,  of de notaris of de rechtbank, dan bieden wij ook hiervoor onze service. Sommige documenten moeten eerst vertaald worden, dit kunnen wij ook voor u laten vertalen door beëdigde vertalers. Neem contact met ons op.